BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Cappon Tax Consultants

Cappon Tax behartigt de belangen van particulieren en internationaal opererende bedrijven en hun werknemers.
Voor particulieren verzorgen wij alle typen belastingaangiften, van inkomstenbelasting tot erfbelasting. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in grensoverschrijdend wonen en werken voor een dynamische groep wereldinwoners.
Ondernemers ontzorgen wij door een gedegen en adequate administratievoering. Ook hierbij kunnen wij de fiscale verplichtingen voor onze relaties verzorgen, denk aan omzetbelasting, vennootschapsbelasting en deponering bij de KvK. Ook het verzorgen van de payroll is onderdeel van onze diensten.

Onze cliënten waarderen onze directe, tijdige en no-nonsense aanpak. Wij hebben de kennis in huis om vrijwel elke administratie, (belasting-)advies en werkzaamheden uit te voeren. Collega's die jarenlange ervaring hebben en 'het klappen van de zweep' kennen.

Binnen de Cappon Group als geheel hebben wij meerdere disciplines onder 1 dak. Binnen Cappon Finance bieden wij een pakket aan diensten aan. Financiële planning, verzekeringen, hypotheken en mediation. Deze laatste persoonlijke dienstverlening bieden wij aan als uw (huwelijks-)relatie niet meer werkt en u behoefte heeft aan een helder advies over de consequenties van een echtscheiding.

Kortom, neem de proef eens op de som, laat ons zien wat wij voor u kunnen betekenen, de koffie (met een stroopwafel) staat klaar!

Website Made by Johan