BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Jansen Materialen BV

HET VERHUUR BEDRIJF IN ZUID-HOLLAND! 

Jansen Materialen is sinds 2021 het verhuurbedrijf in Zuid-Holland! Wij zijn gestart vanuit het industrieterrein ‘De Gaderingen’ in Hoogvliet en in het najaar van 2022 opende wij de deuren op het industrieterrein ‘Cornelisland’ in Ridderkerk. Met beide vestigingen dicht bij de snelweg, met goede bereikbaarheid, aan de rand van het mooie Rotterdam reiken wij steeds verder in de regio!

Service voor iedereen

Bij ons huurt zowel de professional als de particulier de juiste machines en materialen voor elk project! Met passie voor ons vak staat de service naar u voorop. Wij staan er voor om u  te ontzorgen bij elke klus en/of project. Wij streven er naar om een goede relatie met u op te bouwen waarbij wij betrouwbaarheid, eerlijkheid en vakbekwaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Van hier uit kunnen wij u met de juiste kennis voorzien van de juiste hoogwerker en het juiste materieel. Denk hierbij onder andere aan; Hoogwerkers, transportmiddelen, klim-steigermaterieel, grondverzetmachines, hijs-heftechniek, bouwplaats inrichting, handgereedschap en tuingereedschap. Uiteraard raden wij aan om een kijkje te nemen op de website voor het volledige aanbod en wij komen graag met u in contact.

Mee met de tijd in een groenjasje – duurzaamheid

Als jong bedrijf kijken wij graag vooruit en streven wij ernaar om economisch en milieubewust in te zetten op de toekomst! In ons machinepark hebben wij machines die volledig elektrisch of hybride zijn aangedreven om uitstoot te beperken. Naast het machinepark zetten wij ons in om alle processen volledig te automatiseren en te digitaliseren om duurzaam te kunnen ondernemen.

Website Made by Johan