BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Landhuis de Oliphant

Landhuis de Oliphant is een monumentaal pand dat in 1591 is gebouwd in de nieuw bedijkte polder bij de nieuwe Sluis op het eiland Voorne. In 1975 werd het monument in zijn geheel verplaatst naar Charlois op Ijsselmonde. De Oliphant is zodoende een van de weinige nog bestaande kasteelachtige hofsteden uit de 16e eeuw.
Landhuis de Oliphant grenst aan het zuider-park in Rotterdam. Op onze evenementen locatie worden regelmatig bruiloften, bedrijfsfeesten, kerstborrels, vergaderingen en vele andere evenementen georganiseerd.

Ervaar de tijdloze allure van Landhuis de Oliphant, waar monumentale pracht en moderne gastvrijheid samenkomen voor onvergetelijke evenementen en feesten in het hart van Rotterdam.

Maak vrijblijvend een afspraak om onze mooie locatie te bezoeken en om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Landhuis de Oliphant is één van de locaties van Partyservice Nederland. Voor catering op locatie of wat dacht u van uw evenement op een partyschip en vaar door Rotterdam.  Vraag naar de mogelijkheden.

Website Made by Johan