BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Het Ontwikkelpunt

Binnen Het Ontwikkelpunt staat persoonlijke ontwikkeling centraal in al onze trajecten. Of je nu een teamcoaching of een leiderschapstraject volgt. Bij ons gaat het altijd om jouw gedrag en de overtuigingen die daaronder schuilgaan.

Tijdens onze teamontwikkelingstrajecten richten we ons specifiek op de kwaliteiten en allergieën die zichtbaar èn onzichtbaar aanwezig zijn. We gebruiken resultaatgerichte methodieken, zoals, Solution Focus en de drijfverentheorie Spiral Dynamics om teams te begeleiden naar duurzame verandering. Dit resulteert in effectievere samenwerking, betere communicatie en hogere psychologische veiligheid. Ziekteverzuim wordt verminderd en werkplezier verhoogd.

Als leidinggevende heb je diverse rollen. Je zet de koers uit, delegeert, stuurt bij en rapporteert. Echter, het is ook essentieel dat je als leidinggevende goed kunt luisteren en niet te snel oordeelt. Vaak denk je dat je zelf alle antwoorden moet hebben, maar als leidinggevende is het juist belangrijk om mensen te stimuleren zodat ze zelf tot oplossingen kunnen komen.

Het resultaat van leiderschapsontwikkeling strekt zich uit van individu tot organisatie. Uiteindelijk leidt dit tot betere resultaten voor de organisatie en meer werkplezier voor zowel jou als je medewerkers.

Website Made by Johan