BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
T.C.M.

Total Care Multiservice (TCM) biedt een integrale benadering van facilitaire dienstverlening, waarbij schoonmaak, multiservice en duurzaamheid centraal staan. Onze focus ligt niet alleen op het reinigen van ruimtes, maar ook op het creëren van inspirerende en gezonde omgevingen die bijdragen aan geluk, productiviteit en welzijn.

Met een breed scala aan diensten, zoals calamiteitenreiniging, evenementenschoonmaak, traphuis- en glasreiniging, opleverschoonmaak en meer, bieden we uitgebreide oplossingen die voldoen aan diverse behoeften. Onze flexibele maatwerkoplossingen, efficiënte aanpak en klantgerichtheid streven naar optimale klanttevredenheid en een schone, geoptimaliseerde omgeving voor al onze klanten. Tegelijkertijd zetten we ons in voor duurzaamheid door innovatieve technologieën en milieuvriendelijke producten te implementeren, waardoor we bijdragen aan een groenere toekomst.

Bij TCM gaan we verder dan alleen schoonmaken; we transformeren en optimaliseren uw leef- en werkomgeving voor een betere toekomst.

Website Made by Johan