BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Helder[e] Fotografie

Helder[e] Fotografie staat niet alleen voor hoge kwaliteit foto's maar ook voor heldere en duidelijke communicatie. Ik luister graag naar het verhaal achter jouw bedrijf en producten, zodat de foto's uitstralen wat jij met jouw bedrijf en producten wilt uitstralen.

Wilma en fotografie:
Fotograferen doe ik al sinds mijn 7e, bij elke (bijzondere) gebeurtenis maakte ik de foto's. Sinds de introductie van de digitale fotografie was het niet alleen maar een hobby, maar begon het een passie te worden. Naast mijn werk als technoloog in de chemische industrie begon ik met verschillende fotografieworkshops, een samenwerking met een fotograaf en dat leidde in 2012 tot de opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool Rotterdam. Ik voelde me helemaal op mijn plek en besloot mijn baan op te zeggen en me helemaal te richten op Helder[e] Fotografie, en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad!

Mijn waarom:
Ik houd van de afwisseling in mijn werk. De ene dag fotografeer ik producten voor een webshop of productcatalogus, de dag erna zet ik een bedrijfspand, bedrijfsproces of gerealiseerd project op de foto en de dag daarna fotografeer ik een zakelijk evenement met een bekende Nederlander als gast. Ik geniet ervan om de verwachtingen van de klant te overtreffen en net dat beetje extra service te bieden.

Of het nu om een grote of een kleine opdracht gaat, ik ga samen met jou op zoek naar de perfecte foto's voor jouw bedrijf. Samen werken we toe naar een prachtig eindresultaat!
Dat is Helder[e] Fotografie!

Website Made by Johan