Lid wordenInloggen

Ondernemersreis naar Gambia

Datum: 29-11-2018
Geplaatst door: Yep Africa

4x per jaar gaat er een kleine groep ondernemers naar Gambia om mee te kijken wat Yep zoal doet en te zien hoe jongeren zelf de armoede aanpakken. Deze inspirerende workshopreis geeft nieuwe inzichten op allerlei vlak.

Zo ga je o.a. actief aan de slag met de Yep jongeren/ondernemers. Je ontmoet het enthousiaste team en ervaart hun aanpak om jongeren in Gambia een toekomst te geven. Daarnaast maak je een dag mee op een Gambiaanse compound en ervaar je het stressniveau tussen de onze en de Afrikaanse cultuur. Het is altijd weer heel inspirerend en menig ondernemer komt met frisse ideeen terug in Nederland.

Deze week is er ook weer groep naar Gambia. Gisteren werd er een workshop georganiseerd door Serreh en Lamin, met als onderwerp "wat maakt een ondernemer succesvol in Gambia?"  De opkomst was hoog en de gesprekken inspirerend voor iedereen. " Love for what you do", scoorde hoog.

Op deze manier elkaar ontmoeten blijft een bijzondere ervaring. Het inspireert en houdt scherp om zowel hier als in Gambia het beste uit iedereen te halen. Empower youth to be the change and serve the world!

Meer informatie:
Website Made by Johan