Lid wordenInloggen

Boro in gesprek met: Lésec

Datum: 24-07-2019
Geplaatst door: BBN Connect

Onderneming(en): Lésec Beveiliging en Lésec Telecom.

Naam: Jan Leeuwestein, 57 jaar, Alblasserdam.

Branche en aantal vestigingen: beveiliging en telecommunicatie, 1 vestiging in Alblasserdam.

Waarom ben je ondernemer geworden en wanneer?
Ik ben ondernemer geworden omdat overal waar ik vroeger werkte ik graag wijzigingen wilde doorvoeren die efficiënter waren. Ik vond dat veel dingen makkelijker en sneller konden. Niet iedereen vond dat nodig natuurlijk. Ik kreeg dan vaak te horen: “je bent zo eigenwijs je kan beter voor je zelf beginnen”.

Na heel veel verschillende bijbaantjes heb ik bijna 9 jaar bij het toenmalige REFAJA Ziekenhuis gewerkt en vervolgens als vertegenwoordiger bij de Handels Compagnie. Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en met 3000 gulden en een oude Toyota Corolla en wat gereedschap begonnen.

Mijn broer werkte toentertijd bij een groothandel in beveiligingsapparatuur. We zijn samen op 1 mei 1988 begonnen. In eerste instantie alleen met beveiliging en later in 1989 ook met telefonie, dus inmiddels al ruim 31 jaar.

Ik ben wel iemand die mensen om zich heen moet hebben, vindt met mensen omgaan, motiveren, stimuleren en inspireren heel leuk.

Wat doen Lésec Beveiliging en Lésec Telecom nu precies?
Beide bedrijven opereren als meer dan 31 jaar als beveiligingsbedrijf en telecomspecialist en biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten een breed spectrum van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve diensten.
Lésec levert innovatieve oplossingen die organisaties duidelijke voordelen opleveren. De ontwikkeling van beveiliging en telecommunicatie staat niet stil in deze continu veranderende wereld. Kosten moeten beheersbaar zijn, beveiliging sluitend en eventuele uitbreiding flexibel.

Er is een bewuste selectie gemaakt van verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Het portfolio is rond deze disciplines opgebouwd en bevat verschillende producten en diensten die aanvullend op elkaar zijn. Hierdoor zijn wij in staat een oplossing op maat te bieden voor ieder vraagstuk en voor iedere particulier of bedrijf.

Gaat alles naar wens en nog toekomstplannen?
Ja, alles staat lekker op de rit. Vorig jaar hebben we nog een monteur aan kunnen nemen en op 1 juli dit jaar is er weer een monteur begonnen, we hebben nu een mooi team van 12 man waar we onze klanten perfect mee kunnen bedienen.

Toekomstplannen, tja Lésec is inmiddels allang geen installateur meer, maar een systeem integrator, wij koppelen alles zoveel mogelijk aan elkaar. Het standaard werk doen we nog wel maar geef ons maar de moeilijkere projecten, dan zijn onze mensen op hun best.
Nu al maar nog veel vaker zullen wij alles koppelen in het internet en op termijn meer diensten gaan leveren dan producten.

Of het nu gaat over inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, persoonlijke beveiliging, toegangscontrole, camerasystemen, kluizen of VoIP telefonie, voor alles kan je bij ons terecht.
Zowel enginering, montage en service is allemaal in eigen hand, net zoals onze 24- uurs service organisatie, wij zeggen altijd “Lesec voor u een zorg minder”.

Ik heb verder nog wel persoonlijke toekomstplannen en dat is meer naar het huis in Spanje gaan.

Wil je verder nog iets kwijt?
Ja, ik wil nog even kwijt dat ik heel trots ben op mijn collega’s, we hebben een super team en daarvoor wil ik ze nogmaals bedanken.

Verder wil ik iedereen die nog niet op vakantie is geweest een hele fijne vakantie wensen!

Meer informatie:
Website Made by Johan