Lid wordenInloggen

Informatiebijeenkomst Leiderschap op elke laag van de organisatie

Datum: 16-08-2019
Geplaatst door: Trudy Krabbe

Uitnodiging voor de informatiebijeenkomst Human Being Management op 9 September 2019, 15:00-17:00, Vissersdijk Beneden 44 in Dordrecht.

Hoe speel jij in op de behoeftes en talenten van jezelf en jouw medewerkers? Ben je op zoek naar een manier om je medewerkers toe te rusten voor de toekomst? Wil je een beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker?

Wij willen je graag vertellen over HBM: een vernieuwende werkwijze, gericht op persoonlijk leiderschap en duurzaam personeelsmanagement. Tijdens de kennismaking met Human Being Management en ACT (de tool die zicht geef op de onbewuste aansturing) staat de volgende vraag centraal: Wat maakt jou een onderscheidend leider? 

Het verschil tussen leider, manager en medewerker vervaagt steeds meer. Wij stellen deze vraag dus niet alleen aan jou als leidinggevende, maar juist ook de vraag aan de medewerker. Iedereen is steeds meer een human being die gaat staan voor eigen leiderschap. Voor veel medewerkers zijn groeimogelijkheden, waaronder verantwoordelijkheden en bevoegdheden belangrijker dan financiële beloning of status. Medewerkers willen een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie.

De transitie van HRM naar HBM betekent dus dat iedereen leiderschap toont en zelf verantwoordelijk neemt voor zijn taak en rol. En dan moet je wel weten wie je bent. Daar gaat Human Being Management over. Want wie ben je nu eigenlijk echt? Op welke manier maak jij van nature het verschil? Wil jij jezelf (of anderen) verder ontwikkelen als leider en weten hoe HBM je hierbij kan helpen? Dan ben je van harte welkom op 9 september in Dordrecht. 

Geef je op via: https://www.trudykrabbe.nl/hbm/hbm-kennismakingsmiddag

De kennismakingsdag wordt begeleid door Trudy Krabbe en Anniek Risseeuw. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Meer informatie:
Website Made by Johan