BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Dordtsche Wijnhandel groeit verder met financiering van Waardevoorjegeld.nl

Datum: 16-09-2020
Geplaatst door: Waardevoorjegeld BV

Hollandse wijn, druiven uit Dordrecht, tot wijn geproduceerd in Dordrecht, gefinancierd binnen de omgeving van de Drechtsteden; het blijkt allemaal mogelijk. Middels crowdfunding hebben 107 investeerders de uitbreiding van de wijngaard mogelijk gemaakt. Zij genieten binnenkort van een heerlijk glas witte of rode wijn; uit Dordrecht!

De eigenaar, de heer Van Driel, kwam op het spoor van Waardevoorjegeld.nl en bracht zijn uitdaging in beeld. Door zijn financieringsvraag te koppelen aan particulieren, die geïnteresseerd zijn in wijn, heeft hij nu dubbel winst. Hij heeft er 107 ambassadeurs bij, want al die investeerders willen graag, dat het de Dordtsche Wijnhandel goed gaat. Als beloning voor de investering ontvangen zij rente, en als beloning voor de mond-tot-mond reclame ontvangen zij jaarlijks een fles wijn. Zo wordt samenwerken nog leuker. 

Ben jij ook geïnteresseerd in het investeren in (regionaal bekende) MKB bedrijven? Of ben je zelf MKB-er en heb je financiering nodig? Neem eens contact op met Waardevoorjegeld.nl 

Meer informatie:
Website Made by Johan