BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Gladheidsbestijding veiligheid 24/7

Datum: 12-02-2021
Geplaatst door: Steev Hoveniers & meer

Uw terrein begaanbaar maken en houden bij winterse neerslag, daar zorgen wij voor. Daarbij houden we rekening met de specifieke uitdagingen die sneeuw, hagel en ijzel meebrengen voor uw organisatie en werkprocessen. We denken graag met u mee zodat uw bedrijfsvoering veilig en ongestoord verloopt. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega’s, bezoekers, klanten en leveranciers.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0614260785

Om gladheidsbestrijding goed te kunnen uitvoeren werken we met adequaat materieel en garanderen u dat we altijd voldoende materiaal op voorraad hebben. We beschikken over speciaal uitgeruste voertuigen met strooi/sneeuwschuifinstallatie, voor verschillende ondergronden en winterse omstandigheden. Afhankelijk van de weersvoorspelling . Zowel het preventief strooien als correctief bestrijden van gladheid. Voor kleine doorgangen en moeilijk bereikbare plekken gebruiken we handmachines.

Wij maken houden op dit moment elke winter, politiebureaus, ziekenhuizen, tankstations gladheidsvrij maar ook grote en kleine berijfsterreinen.

Meer informatie:
Website Made by Johan