BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Deurwaarderskantoor Van Dongen & Partners en Rosmalen Gerechtsdeurwaarders gaan samen verder!

Datum: 01-12-2023

Ik ben verheugd om u te informeren over een opwindende ontwikkeling in de wereld van gerechtsdeurwaarderskantoren. Vanaf vandaag bundelen Deurwaarderskantoor Van Dongen & Partners te Oosterhout en Rosmalen Gerechtsdeurwaarders te Breda hun krachten en zullen ze gezamenlijk verder gaan onder de naam "Rosmalen Gerechtsdeurwaarders" en gaan we gezamenlijk opereren vanuit Breda.

Deze samensmelting markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis naar groei en verbeterde dienstverlening aan onze gewaardeerde cliënten. Door onze expertise en middelen te combineren, kunnen we nog beter voldoen aan de behoeften van onze klanten en een breder scala aan juridische en incassodiensten aanbieden.

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders zal blijven staan voor dezelfde kernwaarden die onze beide kantoren kenmerkten: integriteit, professionaliteit en toewijding aan excellentie. Onze cliënten kunnen blijven rekenen op hoogwaardige juridische diensten en persoonlijke aandacht.

 Wij willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om onze dankbaarheid uit te spreken aan al onze cliënten, zowel oud als nieuw, voor hun vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om de voordelen van deze fusie met u te delen en om gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor het bespreken van uw specifieke juridische behoeften. We zijn er om u te ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

Anka van der Sanden en Alexander van Dongen

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders

Meer informatie:
Website Made by Johan