BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Naast Geel gaat Dama Heftruck BV nu ook voor Groen

Datum: 05-07-2024
Geplaatst door: Dama Heftruck

Al een aantal jaar zijn wij dealer van Hyundai vorkheftrucks een robuuste non nonsens heftruck waar wij zeer tevreden over zijn. De Hyundai vorkheftrucks zijn goed, sterk en simpel in gebruik. Heftruck zonder te veel poespas en toch modern en vooruitstrevend.

Dit jaar hebben ze de nieuwe BE-X serie uitgebracht. Dit is de goedkopere lijn van Hyundai, maar wel met de degelijkheid die wij van de duurder lijn gewend zijn.
De BE-X serie is een complete heftruck die uitstekend geschikt is als u de heftruck, maar een paar uurtjes per week gebruikt.
Naast de gele krachtpatsers van Hyundai zochten wij een aanvulling voor het warehouse programma. In gebruikte pompwagens leveren wij al heel lang Toyota en BT. Het groene broertje van deze merken is Cesab en dat merk is een mooie aanvulling op assortiment.

Daarom gaan wij naast geel nu ook voor groen
Groen is de toekomst en de mooie kleur van Cesab. Cesab is een zeer degelijk merk met goede kwaliteiten en een uitgebreid programma. Cesab is in onze regio nog vrij onbekend, maar is zeker ook een grote speler in de markt. Cesab is het broertje van Toyota en Bt en komt uit dezelfde productie lijn.
Met deze aanvulling willen zijn ons assortiment verder uitbreiden en u een nog completer pakket aanbieden.
Binnenkort zullen wij onze website verder uitbreiden met informatie over de Cesab trucks. Wilt u nu al informatie dan sturen wij u die graag toe.

Vakantie periode
De vakanties gaan weer beginnen, sommige zijn al geweest en voor andere duurt het nog even. Ook bij ons is de bezetting beperkt, maar wij zijn gewoon bereikbaar.
Wilt u langs komen, maak dan wel even een afspraak zodat u niet voor een dichte deur staat.
Voor iedereen die nog vakantie tegoed heeft fijne vakantie, voor de rest veel werk plezier.

Voorraad
Bent u toe aan een andere heftruck? Graag willen wij u via onze nieuwsbrief ook op de hoogte houden van onze voorraad.
Bent u opzoek naar een heftruck en staat deze er niet tussen dan zoeken wij graag met u mee.
Op onze site vind u de meest actuele voorraad.

Meer informatie:
Website Made by Johan