Lid wordenInloggen

Geweldig BBN Event in De Meiden van de Molen

Datum: 28-11-2018
Geplaatst door: BBN Connect

Maandag 26-12-2018 vond voor de 3e keer een BBN Event plaats in de Meiden van de Molen. Ook deze editie mag zeer geslaagd genoemd worden. Gastvrouw Linda heeft na haar prachtige intro de aanwezigen getrakteerd op heerlijk eten, drankjes en geweldige toetjes. De sponsoren en de door hun uitgenodigde relaties hebben dan ook met volle teugen genoten van alles wat hun werd geserveerd. Linda had trouwens een hele slimme oplossing bedacht waardoor het netwerken werd geoptimaliseerd: zelf je drankjes aan de bar halen. Mede hierdoor werd er optimaal genetwerkt.

Ondanks de vele files was de opkomst geweldig met iets mee dan 80 onderneemsters en ondernemers. De hele avond werd op een fijne en gezellige ongedwongen manier genetwerkt en er zijn wederom vele nieuwe afspraken gemaakt. Ook deze keer waren er best veel nieuwe gezichten aanwezig. Uiteraard is ook deze avond weer mogelijk gemaakt door een aantal prachtige sponsoren die ook deze keer weer hun uiterste best hebben gedaan met uitnodigen van hun relaties.

Tijdens de avond werden de aanwezigen ook nog verrast door Jos en Gwenne van Team Jos!. Zij verloten namelijk 5 tal speciale paraplu’s die men aan hun relaties kan weggeven als relatiegeschenk.

Mede namens Caroline en Johan, bedankt allemaal en tot de volgende keer!

Boro Brandl

Meer informatie:
Website Made by Johan