Lid wordenInloggen

Samenwerking leidt tot magazine

Datum: 08-11-2019
Geplaatst door: BAR Uitgeverij

Sinds 2015 zijn BAR Uitgeverij en Boro Advies & Consultancy geen onbekenden van elkaar.

In dat jaar werd BAR Uitgeverij, uitgever van o.a. weekblad De Combinatie Ridderkerk, medesponsor van Netwerk Ridderkerk.

Na een aantal jaren medesponsor te zijn kwam in 2018 de vraag van Boro of BAR Uitgeverij de productie van het Netwerk Ridderkerk Magazine wilde gaan uitvoeren.

Deze samenwerking werd vanaf minuut één, een geoliede machine en zo kwam tijdens een lunch ook het idee om naast BBN Connect, BBN Events ook een BBN Magazine te maken, zodat het presentatieplatform voor ondernemers in de regio groot Rotterdam verder kon worden uitgebreid.

In april van dit jaar verscheen de eerste uitgave van het BBN Magazine, deels nog gebruikt in combinatie met de promotie van de medesponsoren van Netwerk Ridderkerk. Afgelopen maandag 4 november volgde de eerste officiële uitgave.

Op de prachtige locatie De Tuin van de Vier Windstreken werd dan ook vol trots de eerste uitgave van het BBN Magazine overhandigd aan Hendrik van Wyck, eigenaar van restaurant De Tuin van de Vier Windstreken. In april 2020 verschijnt de volgende uitgave. Wilt u ook uw onderneming bij 1.500 bedrijven promoten? Kijk dan op www.bbnmagazine.nl of bel met Willem Monteban 06-10529503 of Boro Brandl 06-13787610.

Meer informatie:
Website Made by Johan