BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Breho Pack B.V. en Guis en Partners gaan nauw samenwerken

Datum: 09-09-2020
Geplaatst door: BBN Connect

Tijdens een van de BBN Events in Sliedrecht maakten Enno Breggeman van Breho Pack B.V. (Hardinxveld-Giessendam) en Stefan Hazenbroek van Guis & Partners B.V. (Sliedrecht) voor de eerste keer kennis met elkaar.

Dit heeft er niet alleen toe geleid dat beide heren met hun bedrijf tot de trouwe sponsoren/medeorganisatoren van BBN Events behoren maar ook tot een nauwere samenwerking. Enno en Stefan zijn met elkaar in gesprek geraakt over o.a. hun werkzaamheden met hun bedrijven.

Na een paar goede gesprekken werd er een afspraak gemaakt waarbij Stefan de verzekeringen van Breho Pack onder de loep mocht nemen. Stefan heeft dat uiteraard met veel enthousiasme en vrijblijvend gedaan. Hij heeft alles doorgenomen, beoordeeld en heeft uiteindelijk een keurig voorstel neergelegd die Enno dusdanig beviel dat hij heeft besloten met zijn verzekeringen over te willen stappen naar Guis & Partners.

Inmiddels verloopt de samenwerking dusdanig goed dat men zelfs in de markt naar elkaar doorverwijst. Wederom een voorbeeld van waar een goed netwerk nuttig voor kan zijn.

Enno Breggeman en Stefan Hazenbroek
www.breho.nl en www.guis.nl

Meer informatie:
Website Made by Johan