BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Netwerken loont. Echt!

Datum: 23-03-2021
Geplaatst door: BAR Lokale Media

Maandag 22 maart 2021 nam BAR Lokale Media de sleutels in ontvangst van haar nieuwe bedrijfswagen. De aankoop is tot stand gekomen door samenwerking met drie bedrijven, die allen in het netwerk van het multimediabedrijf uit Barendrecht zitten. Directeur Willem Monteban: ,,We zoeken onze leveranciers zoveel mogelijk binnen onze klantenkring, of binnen het netwerk van bedrijven waarvan we lid zijn. In samenspraak met Werner Hagens van Autopalet uit Ridderkerk, zijn we tot de Toyota Aygo gekomen.  Een kleine compacte, zuinige auto die prima aansluit op onze wensen.”

,,Met onze bedrijfswagen willen we laten zien dat ‘bereik’ ook op vier wielen te vergroten is. Met ons multimediabedrijf bieden we ‘bereik’ in veel facetten. De weekbladen, website en facebook zijn de bekendste. Maar, ook op de weg zichtbaar zijn, hoort daarbij. Een kleurrijk opvallend ontwerp zorgt ervoor dat de auto in het voorbijgaan gezien wordt. Ik weet het, opdrachten zal het niet direct opleveren, maar de auto zal zeker bijdragen aan meer ‘bereik’. Van der Pol Reclame uit Barendrecht heeft de reclame aangebracht.”

De Aygo is dit jaar de tweede bedrijfswagen die Autopalet aan BAR Lokale Media levert. Recent kreeg accountmanager Dimitri van Deursen de sleutels van zijn nieuwe Skoda Karoq overhandigt. Bij de aankopen zijn in totaal drie BBN Connect leden betrokken. Al met al een sterk staaltje netwerken. Al met al een sterk staaltje Connect.

Meer informatie:
Website Made by Johan