BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event bij Spek en Bonen Sliedrecht wederom een topavond

Datum: 21-09-2021
Geplaatst door: BBN Connect

Eindelijk, na meer dan anderhalf jaar, was het zover: BBN Event bij Spek en Bonen in Sliedrecht. Het was voor iedereen weer even wennen. Alle mede organisatoren/sponsoren hebben hun best gedaan met uitnodigen van gasten hetgeen te merken was aan de geweldige opkomst.

Rond de 80 aanwezigen hebben de hele avond genoten van heerlijk eten met daarbij een drankje. Uiteraard werd er ook genetwerkt en zijn er wederom de nodige afspraken gemaakt. Dennis Speksnijder en zijn team hebben werkelijk alles tot in de puntjes uitstekend verzorgd. Daarnaast konden de gasten ook genieten van een rondleiding in de nieuwe zaak van Dennis en zijn compagnon Erik de Deugd, genaamd Smokin Barrels, waar men ook heerlijke Limoncello kon proeven.

Kortom een topavond. Ook deze keer waren best veel nieuwe relaties aanwezig die zich verbaasden over de manier waarop BBN werkt. Men verbaasde zich vooral over de zeer relaxte en ongedwongen manier van netwerken en afspraken maken. Dit heeft zelfs nu al geresulteerd in nieuwe leden.

Mede namens Caroline, Johan en Roelof wil ik alle sponsoren/mede organisatoren en alle aanwezigen bedanken voor hun sponsoring, aanwezigheid en medewerking waardoor afgelopen maandag een geweldig geslaagde avond is geworden. Tot snel allemaal.

Boro en het BBN Team.

Meer informatie:
Website Made by Johan