BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Dama Heftruck BV levert 5e heftruck aan Van Pelt Recycling

Datum: 03-12-2021
Geplaatst door: Dama Heftruck

Kort geleden hebben wij wederom een heftruck mogen afleveren bij een van onze Ridderkerkse relaties waar we al een aantal jaren op een zeer prettige manieren zaken mee doen.

Inmiddels hebben wij een 5e heftruck mogen leveren, een nieuwe Hyundai 50B-9 met kaup rotator, bestemd voor voornamelijk het vervoeren van ingenomen oud metaal.

Van Pelt Recycling is een, gerenommeerd, bedrijf dat inmiddels uitgegroeid is tot een belangrijke speler in de regio op het gebied van inzamelen en verder verwerken van oud metaal (recycling).

Met het merk Hyundai vertegenwoordigen wij een gerenommeerde leverancier van intern transportmaterieel waaronder heftrucks. Daarnaast kan men bij ons ook terecht voor o.a. reachtrucks, stapelaars en pompwagens. Indien gewenst kunnen voor onze klanten alles aanpassen conform hun wensen. De werkzaamheden die deze aanpassingen met zich meebrengen kunnen wij zelf uitvoeren.

Bij ons is de klant nog steeds koning. Overigens zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf. Daarnaast zijn wij een VA-Keur (ISO27001 gecertificeerd) bedrijf.

Danielle Huizer,
Dama Heftruck BV
0180-721995
info@damabv.nl
www.damabv.nl

Meer informatie:
Website Made by Johan