BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Netwerk Ridderkerk 2022 grandioos succes

Datum: 12-04-2022
Geplaatst door: BBN Connect

Gisteravond was het eindelijk zover en werd de 18e editie van Netwerk Ridderkerk Event georganiseerd bij Hotel Van der Valk te Ridderkerk.

Deze editie werd mogelijk gemaakt door 23 sponsoren die uitstekend hun best hadden gedaan met uitnodigen van hun relaties waardoor we te maken hadden met een geweldige opkomst. De hele avond werd onder het genot van heerlijk eten, drankje erbij, genetwerkt. De aanwezige gasten hebben genoten en er zijn wederom vele afspraken gemaakt en ook heel veel nieuwe contacten gelegd. De sfeer was geweldig.

Tijdens de avond heeft Jolanda van Intrahuis Makelaars nog een prachtig chocolade huis uitgereikt aan een van de bezoekers die het dichtste bij een aantal vragen zat over prijzen van een aantal huizen die in de verkoop staan.  

Rond 21.00 uur werd de avond afgesloten en ging iedereen zeer tevreden naar huis.

Hierbij wil ik alle sponsoren en Freek van der Valk en zijn mensen bedanken voor de sponsoring, medewerking en het uitstekend verzorgen van een topavond.

We kregen tijdens het Event ook best veel vragen over sponsoring van dit Event en daarnaast kregen we ook aanmelding van relaties om lid te mogen worden van BBN Connect.

Kortom, op naar volgend jaar, de 19e editie.

Boro Brandl, mede namens het volledige BBN Connect Team en alle sponsoren en medeorganisatoren!

Meer informatie:
Website Made by Johan