BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event bij Smokin Barrels, 19 september 2022

Datum: 20-09-2022
Geplaatst door: BBN Connect

Op 19 september werd het eerste BBN Event van dit najaar gehouden bij Smokin Barrels. Het was voor iedereen weer even wennen na de zomervakanties, zowel voor de sponsoren/mede organisatoren als ook voor de aanwezigen. Voor een aantal gasten was het zelfs de eerste werkdag na hun welverdiende vakantie. De opkomst was geweldig waardoor het een zeer geslaagde avond is geworden.

Voor Dennis Speksnijder en zijn team van Smokin Barrels was het de eerste keer dat we een BBN Event op deze locatie organiseerden en ik kan wel zeggen dat alles perfect is verlopen. Er viel niets aan te merken. Het eten was geweldig hetgeen ook vele malen door de aanwezigen werd medegedeeld. Men heeft echt genoten.

Ook deze keer waren er best veel nieuwe relaties voor de eerste keer aanwezig mede waardoor er, onder het genot van een heerlijk drankje, flink genetwerkt werd. Uiteraard zijn er ook weer de nodige vervolgafspraken gemaakt wat ook weer tot mooie samenwerkingen zal leiden.

Hierbij wil ik graag mede namens Caroline, Johan en Roelof alle sponsoren/mede organisatoren en alle aanwezigen bedanken voor hun sponsoring, aanwezigheid en medewerking waardoor afgelopen maandag een geweldig geslaagde avond is geworden.

Tot snel allemaal.

Boro en het BBN Team.

Meer informatie:
Website Made by Johan