BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event bij Meiden van de Molen

Datum: 15-11-2022
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen maandag, 14-11 organiseerden we wederom een BBN Event bij Meiden van de Molen in Spijkenisse.  

Wegens vele en wat grotere files moesten we wat later beginnen met de voorstelronde van de sponsoren. Dat mocht de pret echter niet drukken want Linda, haar man Dick en de overige dames verrasten de aanwezigen met een aantal heerlijke voorgerechten. Na de voorstelronde van de sponsoren volgde een heerlijk hoofdgerecht en werden er ook nog een aantal heerlijke nagerechten geserveerd. Kortom TOP. Linda heeft deze avond e.e.a. betreffende hun nieuwe concept toegelicht en uitgelegd waarover je meer kan lezen op de site.

Ook deze editie mag weer als zeer geslaagd genoemd worden. Er werd ouderwets genetwerkt onder het genot van alle heerlijkheden met een drankje erbij.

Het werd een zeer geslaagde avond, hetgeen o.a. te danken was aan de sponsoren/medeorganisatoren, de aanwezige gasten en het team van Linda en Dick.

Uiteindelijk moesten we rond 21.00 uur de nog overgebleven aanwezigen verzoeken naar huis te gaan, wat een goed teken is.

Hierbij wil ik dan ook alle sponsoren en medeorganisatoren bedanken voor hun inzet, medewerking en sponsoring van deze zeer geslaagde avond. Uiteraard bedank ik ook Linda, Dick en de overige dames voor het verzorgen van een top event. 

Tot een volgende keer.

Boro Brandl, mede namens het volledige BBN Connect Team

Meer informatie:
Website Made by Johan