BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Top BBN Connect Leden avond bij Abel

Datum: 01-12-2022
Geplaatst door: BBN Connect

Ook dit najaar, 30 november, vond een BBN Connect Leden bijeenkomst plaats bij Abel in Rhoon. Vanaf 15.15 werd er verzameld en rond 16.00 uur gingen aardig wat dames en heren de baan op voor Pitch en Putt. Helaas werd het snel donker waardoor de strijdlustige dames en heren rond 17.00 uur alweer binnen waren. Ook nu bleek weer dat ieder nadeel een voordeel heeft. Men kon gelijk aan de slag met netwerken. Buffet werd eerder geopend mede waardoor het supergezellig werd, vooral omdat ook de rest van de leden die later zouden aanschuiven, binnenkwamen. Vanaf dat moment werd het alleen maar gezelliger en werd er onder het genot van heerlijk eten met een drankje erbij uitstekend genetwerkt. Hierbij zijn de nodige nieuwe contacten gemaakt en interessante afspraken gemaakt, hetgeen ook o.a. de bedoeling was.

Uiteraard werden er ook deze editie een aantal prachtige prijzen uitgedeeld. De aanwezige notaris, Christian Vermeul van Ambachtse Notaris, trok een aantal kaartjes en vielen Monique van der Schans van Secret Talent en Gerben Tronchet van Faris in de prijzen. Zij kregen ieder een diner bon t.w.v. 100,- Euro uitgereikt die ze kunnen besteden bij Abel. De hoofdprijs t.w.v. 140,- Euro ter beschikking gesteld door Ralphs Carcleaning Service werd in eerste instantie gewonnen door Marcel Moerkerken van Dubbelsteyn. Marcel gaf de prijs door en werd deze uiteindelijk gewonnen door Stefan Hazenbroek van Guis en Partners. Marcel gaf aan dat hij genoeg eigen mensen heeft dier ervoor zorgen dat alle auto's spik en span de deur uitgaan. Stefan was daar uiteraard erg blij mee. Ralph nogmaals bedankt voor de door jou beschikbaar gestelde prijs. 

Hierbij wil ik alle aanwezigen en Remco Abel en zijn team bedanken voor het mogelijk maken van een zeer geslaagde en grandioze netwerkavond. 

Rest mij nog om iedereen fijne feestdagen te wensen en op naar een mooi 2023. Hou jullie taai en blijf gezond allemaal.

Boro Brandl, mede namens Caroline, Johan en Roelof.

Meer informatie:
Website Made by Johan