BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event bij Restaurant Polderzicht in Barendrecht

Datum: 13-12-2022
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen maandag, 12-12 organiseerden we voor de 1e, en niet de laatste keer, een BBN Event bij Restaurant Polderzicht in Barendrecht.  

Dit was het laatste BBN Event van dit jaar en ook dit event was zeer geslaagd.

Voor Melissa en Saskia (en uiteraard ook hun team) was dit de eerste kennismaking met BBN en ik kan mededelen dat alles tot in de puntjes was verzorgd en geregeld. Chapeau.

Het eten was superlekker (uitstekend verzorgd en meerdere heerlijke gerechten). Daarnaast werden de aanwezigen ook voorzien van heerlijke drankjes. Er ontbrak aan niets deze avond.

Na de voorstelronde van de sponsoren konden de aanwezigen genieten van het klaargezette buffet. Het was zo lekker allemaal dat merendeel van de gasten zelfs meerdere keren wat te eten gingen halen.

De avond mag als zeer geslaagd genoemd worden. Uiteraard werd er ook nu weer ouderwets genetwerkt onder het genot van alle heerlijkheden met een drankje erbij.

Ik heb niemand horen klagen. Met Melissa en Saskia is dan ook al een datum voor volgend jaar vastgezet (19-6-2023). 

Rond 21.00 uur werd de avond afgesloten en ging iedereen vol, voldaan en vrolijk naar huis.

Hierbij wil ik alle sponsoren en medeorganisatoren bedanken voor hun inzet, medewerking en sponsoring van deze zeer geslaagde avond. Uiteraard bedank ik ook Melissa en Saskia (en hun team) voor het verzorgen van een grandioze avond.

Tot een volgende keer.

Boro Brandl, mede namens het volledige BBN Connect Team

Meer informatie:
Website Made by Johan