BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Kabelpro: de nieuwe samenwerking tussen Yes Products en Connect-Parts

Datum: 15-02-2023
Geplaatst door: Yes Products

Een jaar geleden klopte Johan Vermeulen (eigenaar van Yes Products en Made by Johan) bij Ismael van Connect-Parts aan met een voorstel: wij hebben ervaring met het opbouwen en succesvol maken van webshops, jullie hebben alle kennis op gebied van kabels en toebehoren. Kunnen we daar samen iets mee? De twee eigenaren hadden al een lange relatie met elkaar en vertrouwde er gelijk op dat dit een succes kon worden.

Al snel volgde vergaderingen en brainstormsessies waarin alle ideeën werden uitgewerkt. Hoe ziet zo’n samenwerking eruit? Hoe halen we het beste van beide kanten naar boven? En hoe gaan we dat dan concreet uitvoeren? Er werd nagedacht over een goede naam, de taakverdeling en de tijdlijn waarin dit moest gaan gebeuren.

Stapje voor stapje werden de vragen beantwoord en kwam er een plan op tafel: een heel nieuw bedrijf met een kabel webshop voor Nederland en België. In het jaar dat volgde zijn beide partijen keihard aan de slag gegaan. De website werd gebouwd, de producten werden verzameld en op de foto gezet en er werden teksten geschreven. Onder het genot van een (vegetarische) pizza-punt en met actieve techno-muziek op de achtergrond werkte Johan, Sander, Ismael en Dylan urenlang aan wat nu Kabelpro is geworden.

Kabelpro is een samenvoeging van expertises. Het is een fijne, gebruiksvriendelijke webshop voor Nederland en België met de beste producten die deze branche te bieden heeft. Kabelpro is er voor iedere klant: of je nou op zoek bent naar 500 meter kabel of een kabelschoen. Het team heeft ontzettend veel kennis in huis, waardoor ze precies weten welke producten het beste zijn. Daarnaast hebben ze een groot deel van deze producten direct op voorraad, waardoor je bestelling snel geleverd kan worden.

Ben je benieuwd naar wat het is geworden? Kijk dan op https://www.kabelpro.nl.

Meer informatie:
Website Made by Johan