BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event leden middag-avond bij Abel wederom een groot succes

Datum: 08-06-2023
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen woensdag (7-6) werd een BBN Connect Leden bijeenkomst georganiseerd bij Abel in Rhoon. Het was prachtig weer, uitstekende opkomst, alles tot in de puntjes keurig verzorgd en geregeld door Remco en zijn team mede waardoor het een zeer geslaagde middag en avond is geworden.

Rond 16.00 uur gingen de aanwezigen (meer dan 40 dames en heren) de banen op, men kon kiezen tussen Foot Golf of Pitch en Putt. Degenen die niet meededen met het sportiever gedeelde schoven vanaf 17.00 uur aan. 

Er werd ook deze keer gestreden om iedere punt en uiteindelijk was er een winnaar, Marco Cornelisse van de RABOBANK, die een diner bon t.w.v. EUR 60,- als beloning in ontvangst mocht nemen.

Daarnaast werd er ook nog een door Jesse Akkers (waarvoor mijn dank) van Logic Vision beschikbaar gestelde prijs (een elektrische koelbox van 20 liter met daarin een heerlijke fles wijn!) verloot. Christian Vermeul van Ambachtse Notaris trok hierbij het kaartje van Linda Sanders van Barendrechtse Uitdaging, die uitermate blij werd van de door haar gewonnen prijs.

Hierna konden we met zijn allen gaan genieten van heerlijk eten, drankje erbij en vooral netwerken met elkaar. Ook deze editie zijn er weer de nodige nieuwe contacten ontstaan en werden er ook gelijk afspraken gemaakt voor vervolggesprekken. Uiteindelijk kom eenieder nog genieten van een heerlijk ijsje en moesten we rond 21.00 alweer richting huis.

In mijn ogen was ook deze editie wederom uitermate gezellig, nuttig en zeer geslaagd.

Hierbij wil ik alle aanwezigen en Remco Abel en zijn team bedanken voor het mogelijk maken van deze geslaagde en grandioze netwerk middag-avond. 

Op naar een volgend netwerk event en/of bijeenkomst.

Boro Brandl, mede namens Caroline, Johan en Roelof.

Meer informatie:
Website Made by Johan