BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Zeer succesvol BBN Event bij Smokin Barrels in Sliedrecht

Datum: 20-09-2023
Geplaatst door: BBN Connect

Maandag 18 september vond wij het eerste BBN Event van dit najaar bij Smokin Barrels plaats. Ondanks veel schade langs de wegen was bijna iedereen op tijd aanwezig. De opkomst was voortreffelijk en konden we na een korte voorstelronde van de sponsoren met elkaar aan de slag. Dennis Speksnijder en zijn team hadden heerlijke gerechten voorbereid en konden de aanwezigen beginnen met een heerlijk buffet, drankje erbij en netwerken. Ook deze keer werd er op een zeer relaxte en ontspannen manier genetwerkt. 

Opvallend was het aantal nieuwe relaties die nog niet eerder een BBN Event hadden meegemaakt. Dat had ook enigszins te maken met een aantal nieuwe sponsoren. Mede hierdoor zijn er dan ook vele nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt. Kortom, ook deze editie mag als zeer geslaagd genoemd worden en daar doen we het o.a. voor.

Hierbij wil ik graag, mede namens BBN Team, alle sponsoren/mede organisatoren en alle aanwezigen bedanken voor hun sponsoring, aanwezigheid en medewerking waardoor afgelopen maandag een zeer geslaagde avond is geworden.

Succes allemaal met jullie afspraken, veel plezier en succes met alles wat jullie doen of gaan doen en tot snel.

Boro en het BBN Team.

Meer informatie:
Website Made by Johan