BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event in De Tuin van de Vier Windstreken

Datum: 18-10-2023
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen maandagavond organiseerden wij in De Tuin Van De Vier Windstreken een BBN Event. Ook deze editie werd weer een groot succes. De sponsoren en medeorganisatoren hadden allemaal reuze hun best gedaan met uitnodigen van hun relaties mede waardoor de opkomst uitstekend was. De hele avond was de sfeer meer dan uitstekend en werd er onder het genot van heerlijk eten met drankje erbij naar hartenlust genetwerkt.

Wouter en zijn team hadden ook deze keer alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Eten was voortreffelijk, top geregeld.

Ook deze keer waren best veel nieuwe relaties aanwezig mede waardoor er veel nieuwe en interessante contacten zijn gelegd.

De hele avond was de sfeer zeer ontspannen en was het supergezellig. Om 21.00 moesten wij de nog aanwezige gasten  verzoeken huiswaarts te gaan. 

Kortom, ook deze keer een grandioze netwerkavond met alles erop en eraan.

Hierbij wil ik alle sponsoren en medeorganisatoren bedanken voor hun inzet, medewerking en sponsoring van deze zeer geslaagde editie.

Uiteraard bedank ik ook Wouter en zijn crew voor het verzorgen van heerlijk eten en alles erom heen mede waardoor het een geweldige netwerkavond is geworden.

Boro Brandl, mede namens het volledige BBN Connect Team

Meer informatie:
Website Made by Johan