BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Zeer geslaagd BBN Event bij Spek en Bonen

Datum: 14-02-2024
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen maandag (12-2) vond wederom een zeer geslaagd event plaats bij Spek en Bonen in Sliedrecht. Ondanks het tegenwerkend verkeer a.g.v. zwaar ongeluk bij Ridderkerk, werd ook deze avond uitstekend bezocht. Aantal relaties en sponsoren kwamen wat later binnen maar dat mocht de pret niet drukken. Wel jammer dat aantal relaties zo vastzaten, in het verkeer, dat ze het niet redden aanwezig te zijn. Volgende keer beter zou ik zeggen. Na een korte voorstelronde van de sponsoren konden we met zijn allen aanschuiven voor een heerlijk buffet. Dennis Speksnijder en zijn team hadden wederom heerlijke gerechten voorbereid, drankje erbij en eenieder genoot met volle teugen.

Zoals we dat in Sliedrecht gewend zijn, werd er ook deze editie op een zeer relaxte en ontspannen manier genetwerkt onder het genot van heerlijke drankjes. Het was supergezellig mede waardoor ook deze keer weer de nodige afspraken onderling zijn gemaakt wat ongetwijfeld weer tot nieuwe samenwerkingen zal leiden.

Kortom, ook deze editie mag als zeer geslaagd genoemd worden en daar doen we het o.a. voor.

Hierbij wil ik graag, mede namens BBN Team, alle sponsoren/mede organisatoren en alle aanwezigen bedanken voor hun sponsoring, aanwezigheid en medewerking waardoor afgelopen maandag een zeer geslaagde avond is geworden.

Ik zou zeggen tot snel allemaal en succes en veel plezier alvast met jullie afspraken. Tot snel.

Boro, Caroline, Johan en Roelof.

Meer informatie:
Website Made by Johan