BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Hej* leden!

Datum: 04-08-2023

Wij zijn alweer enige weken lid van het BBN-netwerk. En ondanks dat IKEA waarschijnlijk voor iedereen bekend is, willen wij ons nog graag aan jullie voorstellen!

Wij zijn een gezellig team van 4 collega's – Ilona, Philomeen, Wiktoria & Lesley en wij vormen het IKEA for Business team in Barendrecht, die je zorgen uit de handen neemt.

Ilona is de team manager van IKEA for Business in Barendrecht, maar ook regelmatig te vinden als aanspreekpunt voor klanten. Eerder in de wereld van textiel en vloeren gewerkt. Haar kennis daarin is ook een geweldige aanvulling bij IKEA.

Philomeen werkt inmiddels 20 jaar voor IKEA en heeft zelfs de bouw van IKEA Barendrecht gezien. Zij heeft eerder voornamelijk bij de keukenafdeling gewerkt en de gehele ontwikkeling daarin meegemaakt.

Wiktoria heeft het team begin dit jaar aangevuld. Zij heeft de opleiding interieuradviseur afgerond en heeft eerder als keukenontwerper gewerkt.

Lesley is ooit begonnen als vakantiekracht. Daarna snel doorgegroeid naar PAX afdeling en alweer sinds 3 jaar business specialist. Ondertussen heeft hij ook opleiding detailhandel afgerond.

Zo zijn wij ook van alle markten thuis en kunnen wij je van A tot Z helpen. Of het om productadvies gaat of een totaalplan.

Onze portfolio is dan ook uiteenlopend. Denk aan keuken(blokken) in ziekenhuizen of bedrijfskantines, kantoorruimtes bij autodealers en zelfs gehele appartementen voor expats.

Wij richten ons ook graag op klanten die bijvoorbeeld constant voorraad nodig hebben, zoals huisvestingbedrijven of cafés, of aannemers die appartementen van particulieren renoveren.

Aandacht voor de klant is ons motto.

Wil je meer weten over ons en onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op! 😊
+31 (0)88 - 453 24 60
+31 (0)6 - 82 60 80 22
+31 (0)6 - 22 83 38 06
business.barendrecht.nl@ikea.com

*Hej is Zweeds voor Hallo

Meer informatie:
Website Made by Johan