BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Boro in gesprek met Miranda van Hulst van MvH Fotografie

Datum: 10-12-2023
Geplaatst door: BBN Connect

De onderneming: 
MvH Fotografie bestaat 12 jaar en is gespecialiseerd in personal branding voor ondernemers en ook alles wat een ondernemer nodig  heeft voor de zakelijke uitingen. Hierbij horen een goed portret voor social media en de website, de processen, het pand en het product.
De geportretteerde wordt uitgebreid betrokken bij het proces, voor en tijdens de shoot. Ik coach mijn klanten qua houding en uitdrukking. Door klanten te betrekken en te coachen zijn ze op hun gemak en worden ze authentiek geportretteerd.
Ook denk ik met de ondernemer mee. Wie ben je? Wat willen jouw klanten zien? Wat past bij het bedrijf, bij de ondernemer.

Waarom ondernemer geworden: 
“Het ondernemen zit zeker niet in mijn bloed. Als werknemer miste ik de creativiteit en de uitdagingen én tegelijkertijd werd ik de markt ingetrokken, vertelt Miranda.“ Van mijn passie dus mijn werk gemaakt en met ondernemen komen de uitdagingen vanzelf.

Wanneer gestart en hoe: 

“In 2012 werd ik de zakelijke markt ingetrokken” Mijn eerste zakelijke shoot was spannend en vooral leuk.” Het brainstormen en meedenken met de klanten is iets waar mijn kracht ligt. Als ondernemer ben je altijd druk bezig met alles wat er moet gebeuren binnen je bedrijf en dan is het fijn dat je met iemand kan sparren over wat nodig is qua beelden. 

Ben je tevreden over wat je hebt bereikt tot nu toe: 
Jawel, ik ben trots. Op meerdere vlakken, zo heb ik mooie, terugkerende klanten. Bij elke klant begint de reis opnieuw. Elke ondernemer is anders en dat geeft dus nieuwe uitdagingen. Je mag er niet vanuit gaan dat je al weet wat een bedrijf nodig heeft, je moet het bedrijf leren kennen, je moet het zeker weten. 

Heb je nog tips voor andere ondernemers: 
“Blijf leren en blijf groeien en geniet van mooie momenten.”

Meer informatie:
Website Made by Johan