BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Boskalis zet Veiligheid 2.0 in de Schijnwerpers met Yellow Safety Plates

Datum: 23-12-2023
Geplaatst door: Yellow Safety bv

In een gedurfde zet richting een veiligere werkomgeving heeft Boskalis aangekondigd dat het vóór 2024 op al hun bedrijfslocaties Yellow Safety Plates zal implementeren. Deze revolutionaire stap markeert een verschuiving naar Zichtbare Veiligheid 2.0, waarmee de veiligheidscultuur binnen het bedrijf naar nieuwe hoogten wordt gestuwd.

De Yellow Safety Plates, ontworpen met het oog op gebruiksgemak en zichtbaarheid, zijn strategisch geplaatst op vijf cruciale bedrijfslocaties van Boskalis. Bij binnenkomst op deze locaties worden medewerkers begroet door een gestructureerde weergave van essentiële veiligheidsmiddelen. Met een uniforme indeling over alle locaties heen, biedt dit systeem niet alleen consistentie, maar versterkt het ook het bewustzijn rond veiligheid.

De heldere en gestandaardiseerde indeling van de Yellow Safety Plates zorgt ervoor dat medewerkers intuïtief weten waar ze de benodigde veiligheidsmiddelen kunnen vinden. Deze uniformiteit stelt hen in staat snel en effectief te handelen, zelfs in stressvolle situaties.

Door op alle locaties dezelfde producten op te hangen, waarborgt Boskalis niet alleen de toegankelijkheid, maar bevordert het ook een collectieve benadering van veiligheid. Medewerkers worden aangemoedigd om actief betrokken te zijn bij het veiligheidsproces, simpelweg door de herkenbare Yellow Safety Plates te volgen.

Deze innovatieve stap van Boskalis benadrukt hun voortdurende inzet voor het welzijn van hun personeel en bevestigt hun rol als voorloper in de branche. Met Yellow Safety Plates als nieuwe standaard op hun locaties, kunnen Boskalis-medewerkers nu met vertrouwen handelen, wetende dat ze snel toegang hebben tot de juiste veiligheidsmiddelen. Veiligheid is niet langer alleen een prioriteit, maar een naadloos onderdeel van het dagelijkse werk bij Boskalis.

Meer informatie:
Website Made by Johan