BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

1e BBN Connect Nieuwjaarsborrel bij Kookgemak

Datum: 18-01-2023
Geplaatst door: BBN Connect

Afgelopen maandag, 16 januari, werd voor de eerste keer een BBN Connect Nieuwjaarsborrel georganiseerd bij Bianca Veenhof van Kookgemak in Alblasserdam.

Deze 1e Nieuwjaarsborrel is een daverend succes geworden. Geweldige opkomst, prachtige locatie, heerlijk eten en uitermate gezellig, kortom een top avond.

Bianca Veenhof (www.kookgemak.nl) en haar dames en heren hadden maandag alles keurig voorbereid en tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De aanwezigen werden voorzien van drankjes en kregen de hele avond heerlijke gerechten uitgereserveerd. Er werd volop genoten van heerlijke gerechten en uiteraard werd er ook volop genetwerkt. Er zijn ook nu weer de nodige nieuwe afspraken onderling gemaakt. Ik heb deze avond aantal prachtige reacties en complimenten ontvangen die tevens ook aan Bianca en haar team gericht waren. Daarnaast gaf bijna iedereen aan dat we dit volgend jaar weer moeten doen bij Bianca. Was leuk om te horen en we gaan uiteraard hier werk van maken.

Hierbij wil ik alle aanwezigen en Bianca en haar mensen bedanken voor het mogelijk maken en verzorgen van een onwijs leuke, interessante en zeer geslaagde avond.

Volgens sommige aanwezigen had deze avond nog wat langer mogen duren. Om 21.30 werden de laatste aanwezigen verzocht om toch maar naar huis te gaan want anders hadden we er waarschijnlijk tot middernacht gezeten.

Conclusie, zeer geslaagde en gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar. 

Boro Brandl, mede namens Caroline, Johan en Roelof.

P.S. mocht je een feestje willen organiseren dan ben je van harte welkom op locatie bij Bianca en Kookgemak. Daarnaast kan je bij Bianca ook terecht voor catering en een feestje bij jou op je eigen bedrijf.  

Meer informatie:
Website Made by Johan