BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Event in De Tuin Van De Vier Windstreken

Datum: 22-03-2023
Geplaatst door: BBN Connect

Maandag 20-3 werd er een BBN Event georganiseerd in De Tuin Van De Vier Windstreken. Bij binnenkomst in de Serre bleek dat deze flink onder handen was genomen. Er stond een volledig nieuwe grote bar met alles erop en eraan. Prachtig gewoon en zeer functioneel.

De opkomst was ook deze keer uitstekend en dat ondanks de vele ongelukken en files waarmee de genodigden te maken hadden.

Ook deze keer had Wouter met zijn team alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Na een voorstelronde van de sponsoren kon men heerlijk eten, drankje erbij en netwerken.

Ook deze editie waren best veel nieuwe relaties aanwezig en wat ook opviel: er waren best veel vrouwelijke onderneemsters aanwezig mede waardoor het nog gezelliger werd dan voorgaande keren.

Uiteindelijk zijn er ook deze keer de nodige nieuwe contacten gelegd en ook al afspraken gemaakt. Kortom een wederom zeer geslaagde en nuttige avond.

Hierbij wil ik dan ook alle sponsoren en medeorganisatoren bedanken voor hun inzet, medewerking en sponsoring van deze netwerkavond. Uiteraard bedank ik ook Wouter en zijn dames en heren voor het uitstekend verzorgen en regelen van alles.  Op naar een volgende keer.

Boro Brandl, mede namens het volledige BBN Connect Team

Meer informatie:
Website Made by Johan