BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

TO BE FOUND Bekroont met Derde FD Gazelle Award voor Consistente Groei

Datum: 06-11-2023
Geplaatst door: TO BE FOUND

Dordrecht's digital marketing specialist TO BE FOUND heeft voor het derde jaar op rij een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen, een erkenning voor hun gestage groei en toewijding aan klantsucces. Deze prestatie onderstreept het succes van TO BE FOUND's benadering van groei, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de bedrijven waarmee ze samenwerken.

 Eigenaar Wilfred Stomp van TO BE FOUND reageert op de onderscheiding: "Het is fantastisch om weer erkend te worden door 'Het Financieel Dagblad' en te behoren tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. We zijn gepassioneerd over wat we doen en deze award is een mooie bevestiging van ons werk."

 De Gazelle Awards waarderen bedrijven die significante groei realiseren en tegelijkertijd financieel gezond blijven. TO BE FOUND heeft zich gevestigd als een betrouwbaar bureau voor ondernemingen die hun online zichtbaarheid willen verbeteren en versterken en daarmee groei willen realiseren.

 Met expertise in o.a. SEO, online advertising en content creatie heeft TO BE FOUND een indrukwekkende lijst van tevreden klanten samengesteld en blijft het een stevige positie in de markt behouden. Deze derde Gazelle Award dient als een teken van TO BE FOUND's voortdurende streven naar verbetering en excellentie in de dienstverlening.

 Wilfred Stomp besluit: "Elke Gazelle Award motiveert ons om te blijven streven naar het bieden van de beste service en het verder ontwikkelen van onze expertise in digital marketing." De toekenning van de derde FD Gazelle Award bevestigt TO BE FOUND's reputatie als een voortdurend groeiend en betrouwbaar digital marketingbureau.

Meer informatie:
Website Made by Johan