BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Connect verwelkomt Gastrobar Berlage als 200ste lid

Datum: 20-06-2024
Geplaatst door: BBN Connect

Deze week hebben we ons 200ste BBN Connect lid mogen verwelkomen. Voor ons een grote mijlpaal waaruit blijkt dat steeds meer bedrijven zich bij het succes van BBN Connect aansluiten en het belang van netwerken en samenwerken zien.

Boro en Johan waren vorige week uitgenodigd om de feestelijke opening van Gastrobar Berlage bij te wonen. Wij kennen Bianca en Bauke al van Kookgemak die voor BBN Connect al jaren de nieuwjaarsreceptie verzorgen en dit jaar ook voor alle hapjes en drankjes tijdens Netwerk Ridderkerk verantwoordelijk waren.

Gastrobar Berlage is prachtig gelegen tussen de iconische gebouwen van architect Berlage, op een fantastische plek in Den Haag! De gezamenlijke liefde van Bianca en Bauke voor culinaire kunst, authentieke gastvrijheid en het bieden van een totaalbeleving was de inspiratiebron voor de creatie van deze bijzondere gastrobar.

We zijn uiteraard blij dat Gastrobar Berlage ook lid is geworden waardoor BBN Connect nu 200 leden heeft.

Wij wensen Bianca, Bauke en hun hele team veel succes met deze nieuwe uitdaging en raden onze leden aan om zeker een keer (meerdere keren mag ook) langs te gaan en te genieten van de heerlijkheden die ze serveren.

Website Made by Johan